BIO PEELING/KRUIDENPEELING

BEHANDELING 
OPPERVLAKTEREINIGING, DIEPTEREINIGING

(STOMEN + SKINPEELER/SKINSCRUBBER + ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN)

HIGH FREQUENCY, BIO PEELING/KRUIDENPEELING, SERUM, OOGVERZORGING, DAGCREME MET SPF 

BIO PEELING

De bio peeling is een biologische kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze bio peeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. De bio peeling activeert het afschilferingsproces (exfoliatie proces) van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten van de bio peeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden en werkt 10 dagen door

De Biopeeling richt zich op pure huidverbetering. Deze chinese kruidenpeeling bevat 0% zuren, 0 % chemische stoffen en is 100% natuurlijk. Het heeft een helende werking en pakt op innovatieve wijze onvolkomenheden van de huid aan. Tekenen van huidveroudering verdwijnen, de huid vernieuwt zich en de teint licht op. Het is tevens de perfecte anti aging behandeling om preventief de huid stralend en gezond te houden.

In tegenstelling tot scrubs die oppervlakkig werken en vanaf de buitenkant dode huidcellen verwijderen, start de Biopeeling het exfoliatieproces van binnen uit. Net zoals ons lichaam vreemde stoffen afstoot, stimuleren de krachtige 100% natuurlijke ingrediënten de huid om de verstikkende dode huidcellen los te laten en komt er een gezonde nieuwe frisse huid van binnenuit voor terug.

Effectief bij:                                                                                                 

 • Acne en onzuiverheden

 • Anti-aging, anti rimpel behandeling

 • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid

 • Zwangerschapsmasker

 • Grove poriën

 • Fijne lijntjes en rimpels

 • Vette, glimmende huid

 • Littekens, striae

 

 

Door deze behandeling wordt de huid diep gezuiverd, de celstofwisseling wordt opnieuw geactiveerd en de huidspanning wordt van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes.Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderen. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.

 

Nazorg Biopeeling: 

Omdat de Biopeeling nog 10 dagen in uw huid doorwerkt geven wij u graag enkele tips:

 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag. 
  Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet voldoende water drinkt kunt u door afvalstoffen last krijgen van huidonzuiverheden of hoofdpijn. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken de dag na de behandeling.

 • Gebruik de producten van Biobeauty voor een optimaal resultaat.
  U behaalt hierdoor snellere en mooiere resultaten, en beperkt ook de kans op en evt. allergische reactie

 •  Gebruik een beschermende en verzorgende Sun Block om zo uw huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Behandelingen

Help en info

Contact

Uilenstede 316

1183 DB Amstelveen

info@silk-skinclinic.nl

020 341 83 90

06-26750791

Collaborations

VACATURES

©2020 by Silk Skin Clinic.