CARBOXY FACIAL 

BEHANDELING 
OPPERVLAKTEREINIGING, DIEPTEREINIGING

(STOMEN + SKINPEELER/SKINSCRUBBER + ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN)

HIGH FREQUENCY, CARBOXY MASKER, SERUM, OOGVERZORGING, CRYOTHERAPIE + DAGCREME MET SPF 

* Tijdens de behandeling van de CARBOXY Facial maken wij gebruik van verschillende cosmedische producten zoals IMAGE Skincare. Het zijn oppervlakkige behandelingen en geen diepe peelings maar bieden toch huidverbetering. Niet iedereen heeft een diepe peeling nodig en dan zijn dit geweldige behandelingen om oppervlakkige huidklachten aan te pakken

Je huid voorzien van zuurstof door carboxy therapie!

Carboxy therapie is een gezichtsbehandeling gericht op anti-aging. Deze behandeling zorgt voor meer zuurstof in de huid, wat resulteert in:


• een liftend effect,
• fijnere structuur van je poriën,
• vermindering van rimpels,
• vermindering van roodheid en onzuiverheden.

Hoe werkt Carboxy therapie?

Op het moment als jij in- en uitademt, komt er zuurstof in je lichaam terecht. Zuurstof wordt afgevoerd naar alle plekken in je lichaam. Organen die het nodig hebben, ontvangen extra zuurstof. De ene keer zijn dit je darmen, de andere keer je hart of je hersenen. Tijdens Carboxy Therapie zorgen we ervoor dat jouw huid denkt dat er een verstikking gaande is. De verstikking bij Carboxy therapie is geen echte verstikking, maar een techniek waarbij jouw huid denkt dat het aan het verstikken is. Met behulp van het CO2-gezichtsmasker wordt CO2 (kooldioxide) van buitenaf de huid ingebracht. Vervolgens gaat er bij iedere inhalatie van zuurstof een groot gedeelte van deze zuurstof naar je huid.

 

Deze gezichtsbehandeling helpt tegen:

 

• Een onzuivere huid.
Carboxy Therapie geeft je huid weer energie om pukkeltjes en onzuiverheden te helen. Daarnaast helpt het om littekens en striae te verminderen.
• Een grove huid.
Als je last hebt van een grove huidstructuur met veel poriën is deze behandeling zeer geschikt om de huid te egaliseren.
• Een grauwe huid.
Deze huidbehandeling geeft je huid weer een gezonde glans.
• Huidveroudering.
Het heeft een liftende werking van het gezicht en de hals. Ook vermindert het rimpels, vetwallen onder de ogen en pigmentvlekken. Doordat er zuurstof naar je huid wordt gebracht, worden de cellen ermee opgepompt. Het resultaat is een liftend effect. Wanneer de cel veel zuurstof heeft opgenomen, wordt het omgezet in ATP. ATP is celenergie. Carboxy Therapie zorgt er dus ook voor dat de batterij van je huid weer wordt opgeladen.

RESULTAAT NA 1 BEHANDELING
Wil je er voor een feestelijk avondje stralend uit zien, dan is één behandeling voldoende voor een direct energiek en liftend effect. De maskers komen echter pas echt goed tot hun recht wanneer ze in kuurverband worden gebruikt.

Kuur: Carboxy Therapie

Het aantal Carboxy Therapie behandelingen in een kuur is afhankelijk van de leeftijd en de energieachterstand van de huid. Wij zullen je na de huid diagnosebehandeling hierover zorgvuldig adviseren. Je krijgt dan van ons een persoonlijk huidverbetering- en verzorgingsprogramma overhandigd.

 

na het reinigen wordt de gel aangebracht 

Daarna wordt het vliesmasker aangebracht 

De gel gaat ''bubbelen'', genereert co2 gas en laat de huid stralen!

Olcay's Favorite!

Behandelingen

Help en info

Contact

Uilenstede 316

1183 DB Amstelveen

info@silk-skinclinic.nl

020 341 83 90

06-26750791

Collaborations

VACATURES

©2020 by Silk Skin Clinic.