HYDRO SHEET MASK FACIAL 

BEHANDELING 
OPPERVLAKTEREINIGING, DIEPTEREINIGING

(STOMEN + SKINPEELER/SKINSCRUBBER + ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN)

HIGH FREQUENCY, SHEET MASKER AANGEPAST AAN HUIDTYPE, SERUM, OOGVERZORGING, CRYOTHERAPIE + DAGCREME MET SPF 

* Tijdens de behandeling van de HYDRO SHEET Mask Facial maken wij gebruik van verschillende cosmedische producten zoals IMAGE Skincare. Het zijn oppervlakkige behandelingen en geen diepe peelings maar bieden toch huidverbetering. Niet iedereen heeft een diepe peeling nodig en dan zijn dit geweldige behandelingen om oppervlakkige huidklachten aan te pakken

De trend uit Noord Korea!

 

Tijdens deze behandeling maken wij gebruik van 1 van onze sheet masks waaronder die van IMAGE Skincare of bijvoorbeeld Mesoestetics.

 

Een verkoelend en verzachtend sheet masker met een krachtige mix van essentiële aminozuren, aloë vera en antioxidanten. De huid vertoont direct een gezonde glow. De huid wordt gevoed, gekalmeerd en diep gehydrateerd. 

Sheet masks: wat zijn het?

Deze maskers bestaan, zoals de naam al verklapt, uit een velletje dat je op je gezicht aanbrengt. De velletjes zijn gemaakt van papier of katoen en bevatten een gel-achtig of melkachtig serum (ongeveer 20 ml), waarvan de ingrediënten afhankelijk zijn van waarvoor de maskers bedoeld zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld hydraterende sheet masks, kalmerende sheet masks en verstevigende sheet masks. Je kunt ze dus integreren binnen diverse gezichtsbehandelingen en hiermee specifieke huidproblemen aanpakken.

 

Behandelingen

Help en info

Contact

Uilenstede 316

1183 DB Amstelveen

info@silk-skinclinic.nl

020 341 83 90

06-26750791

Collaborations

VACATURES

©2020 by Silk Skin Clinic.