CASMARA FACIAL 

BEHANDELING 
OPPERVLAKTEREINIGING, DIEPTEREINIGING

(STOMEN + SKINPEELER/SKINSCRUBBER + ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN)

HIGH FREQUENCY, CASMARA MASKER, SERUM, OOGVERZORGING, DAGCREME MET SPF 

CASMARA PEEL OFF MASKERS

 

CASMARA ALGENMASKERS ONZE FAVORIETE LUXE MASKERS

Casmara heeft een groot assortiment aan algenmaskers, op dit moment zijn er 11 verschillende algenmaskers. Het zijn onze favoriete maskers.

 

HOE WERKT HET CASMARA ALGENMASKER

Elk masker heeft zijn eigen samenstelling en werking. Onder het masker brengen we een hydraterend serum aan. Door hierover het algenmasker aan te brengen ontstaat er een vochtstuwing in de huid. Het serum gaat zich nu binden met het aanwezige vocht in de huid. Hierdoor krijgt de huid een betere hydratatie en zie je hem fijner van structuur worden.

HOE VOELT HET MASKER AAN

Onder het masker brengen we een serum aan voor extra werking. Als we het aanbrengen op jouw huid voelt het even heel koud aan. Het is een “dik papje” wat we snel aanbrengen. Het masker mag ook op de ogen en op de mond worden aangebracht. Na de inwerktijd rollen we het van de huid af.

 

WAT ZIE JE NA HET MASKER

Je ziet dat de huidstructuur fijner is en dat de fijne lijntjes wat minder zichtbaar zijn. De huid heeft een mooie glow gekregen en ziet er mooi en rustig uit.

 • Reaffirming masker: Hét masker voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Het masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen vrijkomende onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Algenextracten zorgen voor extra mineralen. Tevens een ideaal masker voor het verstevigen van de borsten ofwel draineren bij gezwollen ogen.
   

 • Cinnamon masker: Een activerend en verjongend masker voor de huid.  Dit opwarmende masker bevat o.a. zeewier extract en kaneel (Cinnamomum cassia). De verwarming zorgt  voor  een hyperemie van  de huid met als gevolg  de regeneratie van collageen en elastine weefsels en een verbetering van de versteviging van de huid. Het is ook zeer geschikt voor gebruik in combinatie met radiofrequentie behandelingen ter versterking van het effect. Het masker vergemakkelijkt de penetratie van de werkzame bestanddelen van het masker welke op de huid zijn aangebracht.
   

 • Gold masker: Dit masker bevat 24 karaats goudstof, wat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbeterd het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen.
   

 • Goji masker: Het GOJI masker bevat algen extracten, gojibes extracten en quinoa zaden. Het mengsel van deze ingrediënten is rijk aan antioxidanten en hebben een stimulerend effect op de huid. Daarnaast helpt deze cocktail de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid te versterken.
   

 • Re6tense masker: Dit masker werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische  eigenschappen.
   

 • Novanew masker: Dit masker richt zich op de droge en vochtarme huid. Het herstelt de vochtbalans door een hoge capaciteit aan hydraterende bestanddelen. Door een verfrissende werking te gebruiken bij reactie na massage, vapozone of uitreinigen.
   

 • Rgnerin masker: Dit masker is samengesteld uit carbolhydraten die, gecombineerd met lijnzaad en Aloë Vera bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en regenerende werking. Dit masker is in het bijzonder geschikt na een peeling, microdermabrasie, microneedling of exfoliërende behandeling.
   

 • Green masker: Dit masker werkt verstevigend en revitaliserend. Bevat o.a chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en sneller doet genezen. Vandaar zeer goed in te zetten na een acne behandeling en bij een rode huid.
   

 • Sensitive masker: Ontspannend, verzachtend en voedend door Viooltjes en Haver (Avena Sativa) extracten. Vitaminen A, B en E zorgen voor remineralisering en een ontspannende sensatie. Hét masker voor de allergische, nerveuze couperose huid.
   

 • Green tea masker: Perfect voor de rijper wordende, zonbeschadigde en/of een vermoeide huid. Op basis van zeewier en groene thee bladen welke een 100 maal sterkere antioxiderede werking hebben dan Vit C. Door toevoeging van het ingrediënt Bètacaroteen biedt het de huid zonbescherming.
   

 • Vitamin Vegetable: Ideaal masker voor de oudere, door zon beschadigde en/of verwaarloosde huid. Het bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. Het bijzondere is de toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidant eigenschappen. Verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en de vochtigheidsgraad.

Behandelingen

Help en info

Contact

Uilenstede 316

1183 DB Amstelveen

info@silk-skinclinic.nl

020 341 83 90

06-26750791

Collaborations

VACATURES

©2020 by Silk Skin Clinic.